Smultrona är så goda nu. Har har jag trätt upp dem på strå och de får posera framför shersminen.
Tankar om livet och drömmar om det som är roligt.
-
I dag, första advent,
skördade jag det sista i grönsakslandet, grönkål, purjolök och svartkål.
Bra att ha inte minst med tanke på julmaten.
Fast det b...
2 veckor sedan
6 kommentarer:
Mums... med smultron!
Jag kan inte ge dig råd om beskärningen, men jag brukar gallra bort de dåliga kvistarna på våren.
Kram /Bea
Förmodligen kan man det, men varför inte ta 1/3 i år, 1/3 nästa år och 1/3 tredje året så kan du både äta kakan och ha den kvar ;))
Jag är inte kunnig på detta område men jag har hört att man kan ta en del av grenarna längs med backen för att föryngra. Du kan ju alltid prova:) Lycka till/Monne
Hej Britt!
Ta du bort några av de äldsta grenarna till hösten, då får du ner mer ljus i botten på växten och det brukar resultera i flera nya grenar påföljande år. Och så gör du likandant nästa år....
Fint det blommar hos dig:-)
Ha det gott, H.
Så fint hade du där!!! Den där ska jag få två buskar... Ljuvliga är de... Men råda kan jag dessvärre inte...
kram/Olg@
smultron är ju så gott, så många du har plockat. Jag kan aldrig spara dem hamnar direkt i munnen. he he he
Skicka en kommentar