torsdag 15 november 2012

Friends Arena Solna

                                                            Bild lånad från nätet

Har aldrig varit ett fan av Zlatan, men mitt hjärta ändrade sig i går. På plats i nya Friends Arena såg jag Sverige besegra England med 4-2. Fyra målskytt Zlatan och vilka mål sedan, 3e och 4e är ju rena drömmålen. En av de bästa matcher jag har sett. Vi var 49 965 personer som fick uppleva detta på plats.


Det hände en mycket tråkig sak igår också :(. Karl-Jan låg död i hönshuset när jag kom ut och skulle ge dem mat. Och jag som verkligen ville ha kycklingar till våren. Får börja kolla efter en ny Dvärg Kochin tupp som kan förgylla min vår. Så är ni någon där ute som har en fin Dvärg Kochin tupp över hör av er.

onsdag 14 november 2012

Sverige-England

I kväll håller vi tummarna för Sverige.

tisdag 13 november 2012

Gamla skolböcker?

 Här om dagen var mamma här och letade i garderoben efter en slöja.Hon hittade gamla skolböcker efter sin fars bror, som utvandrade till Amerika.

 Bland annat fanns denna bok om personlig magnetism, Det stod tyvärr inget utgivningsår i boken.


 Här är det riktiga övningar som pågår. Mamma skulle läsa boken först, sedan skall jag ta mig an den och se om jag kan lära mig några övningar som kan vara bra att ta till ibland ;)

Skolböckerna ska skickas över till Amerika, till mina tremänningar. Jag tror de kommer att uppskatta dem, för de är väldigt intresserade av sin historia.

Kika in på Merjas sida och se vilken mysig överraskning hon bjöd mig på i går.

måndag 12 november 2012

Måndags sol

En liten cyklamensknopp som skall till och slå ut.
I dag skiner solen, så det blir en promenad innan jobbet.
Ha en bra arbetsvecka och vi hoppas att den fortsätter med sol.