fredag 22 juli 2011

Frövi

 I går kväll åkte Merja, Maria och jag till Frövi för att besöka en trädgård. Trädgården är så välskött och fin. Jag tror inte ett grässtrå ligger böjt. Jag gillar Hannu S för sitt "brinnande" när han berättar trädgård och i denna trädgård har vi nästa "brinnare" det var så kul att lyssna på allt han kan och vilket intresse för sin trädgård han har.

 Trädgårdsvisningen tog flera timmar så när vi åkte hem började det att skymma, men vad gjorde det för jag tror att vi alla tre (fyra) hade haft en riktigt trevlig kväll.

 Denna ros gillar jag, men vart tog namnet vägen ?

 Rosengården.

Denna del är helt ny. Många fina rabatter. Ja vad mycket jag vill ha efter denna kväll. Det är bara att drömma vidare. Kanske blir något till  i framtiden.

Nu ska jag skriva ner lite av de växter vi ville ha och de växter han tyckte att vi måste ha och skicka över till Merja och Maria.

onsdag 20 juli 2011

Vårat lilla röda hus

Bloggen vårat lilla röda hus har av misstag raderat hela sin blogg. Så brukar ni vara inne på hennes sida och inte kommer in så finns den inte mer.

Hon börjar som tur är på en ny blogg så gamla och nya följare kika in på denna sida http://vartrodahus.blogspot.com/ så hittar ni henne igen.

tisdag 19 juli 2011

Nya idéer till trädgården

 Nya idéer till trädgården får man ju när man är i andras trädgårdar. När jag var hemma hos min vän Siw hade hon dessa hängande i sin trädgård.

Enkelt och fint. Det gillar jag. Tyvärr har jag ingenstans att göra detta på, men det kanske blir ett sådant tillfälle någon gång.