Jag var lite orolig över den japanska maten innan jag skulle åka.
Både hur den skulle smaka och att äta med pinnar.
Men det visade sig att jag behövde inte vara orolig.
Maten var jätte god och att äta med pinnar gick mycket bättre än jag trott.
Vi fick både äta ute på restaurang och hemma i huset.
När vi åt hemma tillagades maten på sjukhemmet och personalen bar hem maten
till oss.
Det är alltid mycket mat och väldigt fint upplagd.
Efterrätter serverades varje dag och de var väldigt goda.
Detta var någon slags ris kaka.
Hur den smakade..
För det första så var den vääldigt seg och ja, jag vet inte vad jag skall säga om smaken.
Helt ok fast annorlunda
.
Avslutar med lite trädgårdsbilder.
The hus
Livet är det som händer dig medan du planerar annat.. John Lennon
En liten gul sol - Taraxacum
-
Den 18 maj för 70 år sedan skrev Alf Henrikson så här om maskrosen i Dagens
Nyheter.
"Som bekant har en hängiven forskning ägt rum under de senaste åren...
1 dag sedan
5 kommentarer:
Vad fina bilder du visar från din Japanresa, jag hade gärna följt med dej och berättat hur vi arbetar i Skåne. =)
Maten ser ju god ut, utom riskakan.
Förstår på dig att den var så där.
Hur länge var ni i Japan?
Det har du säkert skrivit men jag har missat det.
Annika
Jag vill till Japan, har varit i Kina men Japan lockar. MB
Ser fint ut. Har ALDRIG smakat....;)
Det låter spännande med maten. Vet inte hur jag hade klarat det sock, fisk och skaldjursallergiker som jag är. Kan tänka mig att det var mycket av just den sortens mat.
Ha en skön helg.
Kram Mari i Marieholm
Skicka en kommentar