tisdag 4 juni 2013

1 vecka

En vecka har gått sedan jag fick kycklingar. Fyra st är det två mörkgrå och två ljusgrå dun bollar, så söta men svåra att fånga på bild. Så fort jag kommer in till dem ropar mammorna på dem och de försvinner, sedan hålls de gömda och hönorna och även tuppen somnar medans jag sitter och väntar på att få se dem. När jag sedan reser mig för att gå ut hör jag hur det blir ett annat kackel och ut kommer ungarna och äter. Slut på sovpausen så fort jag går och så har det varit flera dagar.

I dag har jag varit i församlingshemmet med mamma och firat alla 80 och 85 åringar som fyller under året, sång gott kaffebröd en trevlig stund.

I går när jag kom in efter rundan i trädgården, var jag glad. Så fint det är, grönt lite blommor här och där. Jag såg inte ogräset, alla saker som ligger här och där, allt som borde göras, det var bara fint.

4 kommentarer:

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Lycka är en egen liten trädgård :)

Alen Trädgård sa...

Så känner jag också nu, tacksamhet och glädje över att det äntligen är grönt och fint i trädgården nu:) Så typiskt att de små inte går att fota, hade varit kul att få se de små liven;) Ha det gott/Monne

Merja sa...

Kul med så många kycklingar!! Måste ta mig en tur och hälsa på:)
Det är en styrka att se och ta vara på det fina just nu!
Ses

Mia sa...

Hoppas du kan fånga dom på bild domsmå kycklingarna =)