lördag 1 december 2012

Så trist

I dag har jag också råkat ut för att det inte finns något mer minne att lägga till bilder. Jag avvaktar ett tag för att se hur jag skall göra. Så nu blir det ett tag med inlägg utan bilder.

I dag har jag bara varit ute ett kort tag, alldeles för kallt för min smak. Inne vart det till att göra en värmande brasa. Några julklappar är inslagna och julkorten skrivna. En saffranskaka i ugnen och sedan blir det kvällen med så mycket bättre.

Ha en mysig första advent.

9 kommentarer:

Hannele på Hisingen ♥ sa...

Du kan ju återanvända dina gamla bilder, ifall du inte vill rensa... Jag vägrade att betala, sedan började det funka igen.

Vårt röda hus sa...

Så skönt med brasa och saffranskaka! Mindre bra med bildminnet som ju har drabbat så många bloggare just nu!? Märkligt...

Ha en fin första advent!
Kram Eva-Mari

IreneL sa...

Om du gör som jag så kan du fortsätta sätta in bilder: Bilder som är under 800 px tar ingen bildplats så därför förminskar jag mina bilder till 800 px eller mindre och det funkar perfekt!
Lycka till!

Christina sa...

Så tråkigt att du inte kan lägga in fler bilder, jag har inte råkat ut för det ännu. Du har hunnit med en hel del julgöromål idag.
Ha en riktigt skön 1:a Advent!
Kram
Christina

Suss o Kai sa...

Vet inte om man kan minska bilderna så man får mer plats Kram Suss

Alen Trädgård sa...

Lite trist det där med att utrymmet helt plötsligt är fullt:( två ggr har jag betalat extra för att kunna fortsätta att blogga, inte det optimala men jag tänkte att jag röker inte så jag kan lägga lite pengar på detta som jag verkligen gillar:)) Ha det gott/Monne

Glädjekällan sa...

Vad trist. Ännu har det inte drabbat mig men vem vet när det händer.
Fortsatt trevlig helg
Birgitta

Merja sa...

Låter som en skön dag!
Ha en fin första advent...ta det lugnt med pepparkakslimpan;)

Cajsas Rum - Trottinglady sa...

Vi får klara oss utan bilder, texten säger allt!
Ha en skön adventssöndag!
Carin