torsdag 15 november 2012

Friends Arena Solna

                                                            Bild lånad från nätet

Har aldrig varit ett fan av Zlatan, men mitt hjärta ändrade sig i går. På plats i nya Friends Arena såg jag Sverige besegra England med 4-2. Fyra målskytt Zlatan och vilka mål sedan, 3e och 4e är ju rena drömmålen. En av de bästa matcher jag har sett. Vi var 49 965 personer som fick uppleva detta på plats.


Det hände en mycket tråkig sak igår också :(. Karl-Jan låg död i hönshuset när jag kom ut och skulle ge dem mat. Och jag som verkligen ville ha kycklingar till våren. Får börja kolla efter en ny Dvärg Kochin tupp som kan förgylla min vår. Så är ni någon där ute som har en fin Dvärg Kochin tupp över hör av er.

4 kommentarer:

Rosor och Pioner sa...

Vilken häftig upplevelse det måste ha varit...en helt ny arena och 4 mål av Zlatan det är ju t om så att den inte intresserade blir imponerad.
Mindre roligt att komma hem och hitta Karl-Jan död,man fäster sig vid djuren, hoppas du hittar en bra ersättare snart och som hönorna gillar.
Ha det gott
Kram

Alen Trädgård sa...

Förstår att det var en upplevelse att se Zlatan briljera:) Är inte speciellt fotbollsintresserad men man måste ju beundra en så duktig kille och idrottsman:) Trist men Karl-Jan:( hoppas du får tag i en ny tupp. Ha det gott/Monne

Anette sa...

Vad roligt att du var där. Du valde rätt tillfälle, för är det någon match som kommer att talas om så är det väl denna (och så Tysklands-matchen förstås). Så trist med Karl-Jan, hoppas det löser sig med en ny!

Trevlig helg. /Anette

Suss o Kai sa...

Vad tråkigt med Karl-jan :( snyft inte kul syn kan jag tänka mej. Vet du vad det kan ha varit???? Har ju faktiskt tänkt att skaffa höns någon gång. Inte där jag bor mu men har ju tankar på att flytta till ett annat ställe och då hoppas jag att de ska vara läge att skaffa just höns, så man blir ju lite nyfiken om det finns något man ska tänka på så man slipper just det där som hände Karl-jan Kram Suss