fredag 22 juli 2011

Frövi

 I går kväll åkte Merja, Maria och jag till Frövi för att besöka en trädgård. Trädgården är så välskött och fin. Jag tror inte ett grässtrå ligger böjt. Jag gillar Hannu S för sitt "brinnande" när han berättar trädgård och i denna trädgård har vi nästa "brinnare" det var så kul att lyssna på allt han kan och vilket intresse för sin trädgård han har.

 Trädgårdsvisningen tog flera timmar så när vi åkte hem började det att skymma, men vad gjorde det för jag tror att vi alla tre (fyra) hade haft en riktigt trevlig kväll.

 Denna ros gillar jag, men vart tog namnet vägen ?

 Rosengården.

Denna del är helt ny. Många fina rabatter. Ja vad mycket jag vill ha efter denna kväll. Det är bara att drömma vidare. Kanske blir något till  i framtiden.

Nu ska jag skriva ner lite av de växter vi ville ha och de växter han tyckte att vi måste ha och skicka över till Merja och Maria.

9 kommentarer:

Lena/isis sa...

Den trädgården verkar vara jätte fin. Kul med trädgårdsbesök. Man blir alltid så inspirerad.....Kram

Vild-rosen sa...

Vilken trädgård...en av de finaste jag sett. Förtår att det varit en både intressant och givande kväll som gav många ideér och mycket inspiration.
Ha en fin dag
Kram susanne

Alen Trädgård sa...

Visst är det underbart att bli så inspirerad av att se en annan människas trädgård att man bara vill hem och börja anlägga nytt:)) Det ser ju helt fantastiskt ut;) Ha det gott/Monne

AnnCharlotte sa...

Det ser både frodigt och välskött ut....
Alltid kul att göra trädgårdsbesök.
ha det bra :)

Helén sa...

Superfin trädgård och superfina bilder.//helen

Lilla My sa...

Det var en fin trädgård inte som här hos mig så det växer mycket i bänkarna och tätt. Ogräs finns också men det hör väl till eller?!
Ha det gott
Lotta

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Ser ut att vara en jättefin trädgård. Inspirerad blir man nästan alltid när man besöker andras trädgårdar, men om värden dessutom brinner för sitt intresse blir det ännu mer givande.
Det "värsta" med såna besök är väl att man själv skulle vilja ha allt i sin trädgård :-)
Ha det gott. /Ingela

Glädjekällan sa...

Förstår att ni hade en trevlig kväll!
Ha det gott
Birgitta

Landbohaven sa...

Jeg kom lige forbi din blog.
Gode billeder. En virkelig smuk have.
Tak for rundvisningen.