lördag 26 mars 2011

Vår varmt

Solen skiner. Jag känner att nu måste jag ut. Kl är 10.00. Sätter på mig en hel del kläder. ( jag är ju lite frusen av mig).
Går runt i trädgården och vad snön har smällt undan. Härligt, ser faktiskt lite grönt både här och där.
Sågar lite grenar som blåst ner och rättar till det som blåst omkull. Får lov att ta mig mössan och även en tröja. Lyfter upp soluret och ser att kl redan blivit 12.00. Oj vad tiden gick fort nu. Man kan undra hur tiden kan gå så fort, jag tycker bara jag har gått runt lite plockat lite här och där.  Får gå in och laga lunch till sonen som snart vaknar. Allt som blåste i kull gick att ställa upp igen och inget hade gått sönder.

8 kommentarer:

Ord & Känsla sa...

Härligt att gå runt och plocka lite i trädgården. Jag började lite smått häromdagen.
Idag var det minusgrader på morgonen, just nu verkar det inte blåsa så mycket.

Tur att det inte gått sönder saker för dig i blåsten!

Ha en skön lördag!
Kram

Alen Trädgård sa...

Ja, idag har det varit kallt men soligt:) Tiden går enormt fort när man är i trädgården! Vilken tur att inget gick sönder för dig det hade varit tråkigt. Ha det gott/Monne

Lena/isis sa...

Vad härligt det låter att få ha gjort lite i trädgården. Ja vad det har blåst. Kram

4U2! sa...

Tyvärr drabbades vi hårdare ... men solen den värmer!

Lotta 8`) sa...

Hihi.. känner igen mig med att ta på sig kläder för att efter "en liten stund", börja ta av sig :) Jag drog på mig långkallingar under jeansen idag och jisses vad varm jag blev! Men så kan jag ju inte vara still längre stund heller...... tror aldrig mina ek-lövhögar tar slut! De ligger i tjocka tjok och jag bär korg efter korg upp i skogen och tömmer, det blir bra motion :)
Tack för dina gulliga ord Britt :) Tänk så länge vi har blogga nu, flera år! Även här går tiden fort :) I dag har jag gått och klurat på var jag skall få till "fönstret" som du visade på din blogg från mässan, det var så fint och jag blev inspirerad :)

Ha en skön söndag :)

billan sa...

Härligt att äntligen kunna börja rota i trädgården....här behöver en halvmeter snö smälta innan jag kan börja med utearbetet.
Vilken förödelse blåsvädret ställt till med hos dig, men tur att i oturen att inget gått sönder.
Ha en skön söndag!

Cajsas Faster sa...

Visst är det kul att det äntligen börja sticka upp lite grönt i rabatterna. Det har blåst här också, fast inte så mycket som hos dej!

Ha det skönt i trädgården// Marie

Glädjekällan sa...

Underbart att äntligen kunna vara ute och pyssla i trädgården. Här har blåst och varit kallt men vad gör det när solen skiner.
Ha det gott
Birgitta