fredag 1 oktober 2010

Biltur

För några dagar sedan var sonen och jag ute och övningskörde. Han hade fria händer att köra dit han ville.


Vi åkte genom Bohr och stannade till vid ån. Dagen var molning men ända så var det otroligt fint och lungt här nere vid vattnet.


11 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Vilken tur att du hade kameran med dig:) Vår natur är väldigt vacker men ibland är det svårt att fånga det vackra på bild men du har lyckats bra:)) Ha det gott/Monne

AnnCharlotte sa...

Bra val....

Madame C sa...

Ser ut som en härlig biltur.

Snyggt staket också:)

Ha en underbar hösthelg,
Charlotta

Louise sa...

Läste igenom flera inlägg på rad. Är på stöveljakt och de du visar var coola! Mina blommiga var supertrasiga och fick åka med sopbilen senast. Tulpaner är kul att sätta, de och allium är de ända lökar jag sätter. Det finns ju mycket att välja på men jag tränar på att begränsa mig... Ljusparty låter fint! Man kan aldrig ha för mycket belysning på hösten och vintern!

kram louise

Skaparglädje sa...

Vilka fina höstbilder. Man får se mycket närman övningskör med sina barn om man vågar släppa blicken från vägen, förstås.
Kram Anne-Lie

Vildrosen sa...

Härligt fridfulla bilder. Giller dem.
Ha en bra helg

'Gumman' sa...

I dag ett höstlikt väder med hård ostlig vind sparsamt regn.
Med andra ord o trevligt värre.
Men vi har att göra inne.
Ha det gott i hösten.
Ann.

Christina sa...

Härliga finstämda höstbilder! Tänk vad mycket vackert det finns att se. Ofta har man det alldeles inpå knuten, men är så van vid det att man inte ser det. Sedan är det ju bra om man har kameran med sig, så man kan njuta av vyerna länge!
Ha det riktigt gott!
Kram
Christina

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Mysiga miljöer. Gillar det "naturliga" staketet.
Du undrade hur jag skriver på/under mina foto. Jo, jag använder ett program som heter Picnik som är gratis att använda - enkelt också. www.picnik.com
Ha det gott. /Ingela

Ölandsvindar sa...

Vad är det att vatten alltid fascinerar oss? Vatten i rörelse eller vackra lugna vattenspeglar som den du har fångat på bild.Måste vara något i vårt ursprung.
Kram
Kerstin

Glädjekällan sa...

Vackert. Vilket lugn!
Ha det gott
Birgitta