tisdag 10 augusti 2010

Sista tre trädgårdarna

1000 trädgårdar avslutades med två trädgårdar i Lillån och en i Dylta.
Det som är roligt är att det finns så olika trädgårdar men var och en är stolt över sin trädgård och det är väll så det  skall vara.
Trädgården i Dylta hade många timmars jobb bakom sig och ägarinnan hade också ett reportage i NA om sin trädgård. Här fanns många fina växter och fina rabatter.

Klematisen blommade otroligt vackert.

Dennna blomma tyckte jag mycket om. Nu är det slut med 1000 trädgårdar för i år, men vi får hoppas att det kommer igen nästa år. För då letar jag upp några nya trädgårdar att besöka.

I kväll blir det trädgårdsbesök med Linde trädgårdsförening och som avslutning kommer jag att gå på handboll i nya Lindesbergs Arena och se Lindeskolan. Det är alltså en helkväll att se fram emot.

7 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Verkar som om du får en härlig dag i dag också:) Ha det gott/Monne

♥ Hannele på Hisingen sa...

Kul med trädgårdsbesök.

Madame C sa...

Så mycket fint du fick se i söndags! Blomsterbo hade jag så gärna velat se. Följer hennes blogg med stort intresse!

Vad roligt att du hittade till mig också:) På så vis hittade ju jag till dig och det var mycket trevligt! Ser att du nästan är veteran på det här med blogg. Själv känner jag mig efter sex månader fortfarande ganska ny;) Men det är roligt med alla nya cyber-vänner!

Ha det gott,
Charlotta

Mammasblommor sa...

Härligt med 1000 trädgårdar och att det finns så många som öppnar sina trädgårdar så att andra får njuta av dom också!
Den klematisen ser jättevacker ut!
Ha det gott!

Vårt lilla röda hus sa...

Då såg vi säkert samma trädgårdar i Lillån!

Vi ses ikväll.
Kram Eva-Mari

Lena/isis sa...

Jag skulle allt ha varit på fler visningar , ser jag nu. Det får bli nästa år :-)Ja, visst var Blomsterbo härlig. Tänk att ha så helt underbart mysigt. Ha det så bra. Kramar

Lotta 8`) sa...

Hej hopp :) Roligt att läsa om besök i trädgårdar då jag själv inte fick möjlighet (guppade på havet just den dagen) :) Tänk så mycket fint det finns och så många hängivna trädgårdstokar! Gillar Martas trädgård mycket, det lilla som jag själv har - kanske skulle jag spaljera ett träd? Himla fint :) Tack för titten!

Ha en skön dag :)