torsdag 5 augusti 2010

Kart

Av karten att dömma kommer det att bli mycket äpplen i år.
Vi har fyra äppelträd. Tyvärr är jag dålig på att ta reda på frukten.
Blir en del äppelkakor men sedan blir det inte mycket mer.

Vad gör ni av era äpplen?

7 kommentarer:

Merja sa...

Tänk vad lika vi tänker;)...satt här vid datorn och tittade ut på äppel trädet. Tänkte att jag skulle göra ett inlägg om äpplen....Nu får jag försöka med något annat. Äppelkaka...mums!

♥ Hannele på Hisingen sa...

Jättefina, många goa äppelkakor.

Lena Andersson sa...

Jag är också dålig på äpplen, för två år sedan då vi hade mkt äpplen sist så gjorde jag som vanligt att jag lade in äpplen i matkällaren och då hade jag en liten mus som bodde där och när man kom ner efter några veckor hade den ätit här och där då då det var bara att stänga dörren och ta nya tag någon annan dag.
mvh Lena

AnnCharlotte sa...

äter...som de är...och så lite kaka,och lite till fåglarna också ;)

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Hoppas kunna prova äppelmos iår om skörden blir så fin som det ser ut. Vet inte vilka äppelsorter jag har så kanske funkar inte mos men måste iallafall prova...
Håller tummarna för dina betongalster...
/Karin

Alen Trädgård sa...

Vi har bara kvar ett gammalt päronträd och ett biggaråträd, de andra har vi kapat ner av just den anledningen att vi inte tog vara på frukten så den låg och ruttnade. Bättre då att ha mer perennrabatter haha. Fast det ser väldigt vackert ut med fruktträd. Ha det gott/Monne

Anna-Lena sa...

Äppelgelé smaksatt med chili gör jag jättemycket av. Mer och mer för varje år - det är så många som vill ha. Fin blogg du har!