måndag 30 augusti 2010

Japanska

Vi har haft besök av Japaner på jobbet under några veckor. Jag tycker att det är så roligt när de är här. Några nya japanska ord lärde jag mig också. Här har en av dem skrivit Fånga dagen till mig. Om det nu vart rätt, för han funderade väldigt vad jag menade med fånga dagen.

6 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Vad kul att få lära sig japanska:) Japaner har ju ett väldigt uttrycksfullt språk har jag för mig så det finns säkert ett liknande ordspråk på japanska. Ha det gott/Monne

AnnCharlotte sa...

Inte många som kan se om det är rätt eller fel.....

♥ Hannele på Hisingen sa...

Kul :)

Ingela - Mosters Trädgård sa...

Snyggt med kinesiska tecken, fast det var ju japaner ni haft besök av... Har de samma "alfabet" börjar jag fundera på :-)
Att lära sig japanska kan inte vara lätt!?
Ha det gott. /Ingela

Annika Christensen sa...

Vilken kul grej!
Annika

karina sa...

Hejsan!
Vad vackert bokstäverna blev och blir det nya plattor på taket någongång, ska de gamla få ny plats runt jordgubbslandet. Om det är i landet då såg gren med snöre så är det fågelskrämmaren med plastband och väldigt effektivt för mina jordgubbar får vara ifred. Sen sätter jag en klyfta vitlök mellan plantorna som håller de fria från mögel och annat. Här har vi som sommar på gång igen för många av växterna jag klippt ner efter blomning börjar blomma om på nytt. Ha det gott, Karina.