torsdag 15 juli 2010

Är det mer regn på gång?

Det lilla fågelbadet vart översvämmat här om dagen när vi hade ett riktigt skyfall. Tror nästan att det är ett nytt regnväder på väg över oss, för här vart det natt svart inom hus. Jag som tänkt mig ut och klippa gräset senare. Tar mig en sväng till växt huset för att se om det kan finnas något att plocka in istället.

8 kommentarer:

Alen Trädgård sa...

Här har regnat till o från idag och det ska tydligen bli mer enligt SMHI. Det behövs men det kan regna på nätterna tycker jag. Ha det gott/Monne

karina sa...

Hejsan!

Tänk att det inte kan komma lagomt. Vi ska få regn hela söndagen och då ska jag bara mysa med en bra bok på altanen, för jag är lite less på att vattna varje dag. Men inte vill man ha det förstört av dropparna, för det räcker gott och väl med mördarsniglarna framfart efter blötan. Ha det gott, Karina.

Rosor och ruiner sa...

Oj, vad regn ni verkar ha fått. Det är ju efterlängtat förstår jag, men trist när blommorna lägger sig ner. Här har det kommit ½ mm under hela min semester nu i 4 veckor...inte mycket...

Maleviks Rosenträdgård sa...

REGN E BRA :)
Håkan

Théa & Linnéa sa...

Hej!
Kul att du lämnade en kommentar hos mig. Jaha, nu har vi fått regn och åska två dagar med efterföljande strömavbrott. Jag hann klippa gräset före igår som tur var för i dag MÅSTE huset städas. Varför blir det så smutsigt inomhus när man är ute?
Må så gott
/Karin

Britt sa...

Ja, det skulle behöva lite regn här hos oss. Vi har inte fått något på flera veckor. Börjar längta efter det så att luften blir friskare.
Nej, jag har inte gjort några strumpor till försäljning ännu, men det kanske kommer när jag har stickat klart till barn och barnbarn. Blir det försäljning så lägger jag ut det på bloggen.
Önskar dig en härlig helg,
Kram Britt

AnnCharlotte sa...

Lite regn skulle inte skada...

Trottinglady - Cajsas Rum sa...

Men har ni inte sol där du bor eller är det ännu längre söderut! Ja, man vet ju inte direkt var alla bloggvänner bor....
Ha det så gott i alla fall på din semester!
Carin