fredag 7 november 2008

Japansk mat

Jag var lite orolig över den japanska maten innan jag skulle åka.

Både hur den skulle smaka och att äta med pinnar.

Men det visade sig att jag behövde inte vara orolig.


Maten var jätte god och att äta med pinnar gick mycket bättre än jag trott.

Vi fick både äta ute på restaurang och hemma i huset.

När vi åt hemma tillagades maten på sjukhemmet och personalen bar hem maten

till oss.

Det är alltid mycket mat och väldigt fint upplagd.

Efterrätter serverades varje dag och de var väldigt goda.

Detta var någon slags ris kaka.

Hur den smakade..

För det första så var den vääldigt seg och ja, jag vet inte vad jag skall säga om smaken.

Helt ok fast annorlunda
.
Avslutar med lite trädgårdsbilder.

The hus




Livet är det som händer dig medan du planerar annat.. John Lennon

5 kommentarer:

Millan sa...

Vad fina bilder du visar från din Japanresa, jag hade gärna följt med dej och berättat hur vi arbetar i Skåne. =)

Annika Christensen sa...

Maten ser ju god ut, utom riskakan.
Förstår på dig att den var så där.
Hur länge var ni i Japan?
Det har du säkert skrivit men jag har missat det.
Annika

Mariaberg sa...

Jag vill till Japan, har varit i Kina men Japan lockar. MB

Merja sa...

Ser fint ut. Har ALDRIG smakat....;)

Hjärtat Mitt sa...

Det låter spännande med maten. Vet inte hur jag hade klarat det sock, fisk och skaldjursallergiker som jag är. Kan tänka mig att det var mycket av just den sortens mat.
Ha en skön helg.

Kram Mari i Marieholm