tisdag 3 juni 2008

Mexicana Tomcat

Ytterligare en pellis till samlingen.

Denna köpte jag i Fulham, London.

Och den började blomma för någon dag sedan.

Vilka färger.

Värmen håller i sig, och det gillar jag.

Även om trädgården är torr som fnöske.

Jag har sprungit med åtskilliga kannor vatten i kväll.

Måste se över hur jag lättare skall få till det där med

bevattningen.

6 kommentarer:

http://asas.tradgardsblogg.se/ sa...

Hot hot.. ja i morgon blir det vattenkanna här också...Vacker färg. Måste ha varit en upplevelse att få se i England..=)/ kram åsa

Lea sa...

Hejsan! Så härligt att vara till London och vilken härlig pellis du fick med dig hem. det är ju ljuvligt med värme men trist att ni har det sååå himla torrt. Blir ju bara att vattna hela tiden då.
Ha det gott!
/Lea

Lotta sa...

Varmt.... för växterna men inte för mig =) Jag njuter av kvällarna och att kunna gå i tunn sommarklänning... =) Men nu tar det på buskarna framför allt, de slokar tungt om dagen men tack vare kyligare nätter och någon kanna vatten så hoppas jag de överlever.
Vilken upplevelse det måsta varit att se England och allt fint. Jag har läst i kapp mig lite nu och Tudor-trädgårdar gillar jag skarpt - härliga bilder =)
Vet du - lustigt nog, när jag vattande i kväll så såg jag blad av en Hosta, precis den som du köpt och så vänligt, erbjudigt dig att dela med dig av till mig.... små blad sticker upp ur den torra jorden - gissa om att den fick sig ett par kannor ikväll.... :) Hmmm - jag som trodde jag hade koll på vad jag planterat.... men det är väl lite teflonpanna hos mig... eller så skyller jag på värmen. Ha det så gott, kramen =)

Veronica sa...

Visst e det varmt och gott! Det hade onekligen gjort sig med lite regn men samtidigt så är det ju så skönt med värmen!
Vilken raring till pelargon! Färgen är underbar!
Ha en skön onsdag! Veronica

Anette sa...

Den var jättevacker! Ja, mycket vattnande blir det och det fortsätter väl över helgen.....Men man behöver ju inte träna nåt annat. Räcker med hundpromenader och vattningspromenader!

Inger sa...

Läser att du fortfarande springer med vattenkannor. Det var det där med vattenslang....
Men vilken blomma du hittat, otroligt fin med den färgen.
Ha de gott