Vi var ute med jobbet för att fira 2 som fyllde 60 år och en som bytt jobb.
Vi hade beställt bord på kullinaren. Elever på gymnasiet lagade maten.
Brushetta Siciliana
Pilgrimsmusslor med basilikasås samt lax och mozzarella fylld auberginerulle.
Lammkotlett i vin och kalvsauté i marsalasås med polenta.
Pannacotta och Tiramisu.
Det smakade mycket gott och eleverna som serverade var mycket duktiga.
180.- kostade kalaset.
I Namn och Nytt i Dagens Nyheter den 25 mars 1954
-
skrev Alf Henrikson om blåsippan.
Upprepar mig för redan sista mars 2016 hade jag med denna vers på bloggen.
"De blå anemonerna knoppas bland
höstliga...
5 dagar sedan
2 kommentarer:
På Kulinaren brukar det serveras gott och eleverna är så duktiga.
Skriver en stolt mor vars dotter en gång gick på Lindeskolans Hotell-och restaurangprogram.
Det ser riktigt gott ut!! Undrar just vad vi blir serverade när vi ska dit med jobbet..
Bäst o sämst. Badrummet har jag själv haft likadant så att man fått backa in i. Inte alls kul!!
Kaminen är jag bra avundsjuk på:))
Fin vit blomma hos dig. Vad är det för sort?
Skicka en kommentar